tonialenius

Kiristyskirjeet, osa kolme: Hedman Partners ja Mustat Purjeet

Kirjoitin aiemmin kokemuksistani Adultian kanssa, tänään minua lähestyttiin Hedman Partnersin toimesta, olen heidän mukaansa jakanut Black Sails -nimisen sarjan 1. tuotantokautta päivämäärällä 06.04.2016 kello 17:55:14, lyhyellä googlauksella selviää että noin suunnilleen yksitoista kymmenestä Hedmanilta kirjeen saaneesta on jakanut samaa sarjaa, tiedän varmaksi että IP ei ole kuulunut minulle ja olen sen heille ilmoittanut, Soneralta lupasivat selvittää asiaa heidän päästään.

Rikokseen ei saa yllyttää, mutta älkää hyvät ihmiset maksako jos Hedman tai Adultia teitä kirjeellä lähestyy, kaksi väärää IP:tä kahdessa kiristyskirjeessä viittaisi siihen että näitä väärään osoitteeseen menneitä kirjeitä on paljon.

Jos saat kirjeen, tarkista onko IP tosiaan kuulunut sinulle mainittuna ajankohtana, jos ei ole/asiaa ei voida varmistaa, jätä kirje huomioimatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Mitä enemmän asiassa nousee useita esimerkkejä ja paljastuksia, sitä enemmän trollibisneskirjeet uppoavat huonojen selityksien mereen omaan mahdottomuuteen. Trollit yrittävät kaikkensa pyrkiä pinnalle, se ei vaan onnistu.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Voiko kyseisen kirjeen lähettäjää kohtaan nostaa syytteen uhkauksesta?

Käyttäjän tonialenius kuva
Toni Alenius

ilmeisesti ei, koska poliisin mukaan kyseessä on "yksityisoikeudellinen riita-asia"

Toimituksen poiminnat